Søndag den 25. august kl. 11.30 holder Fugleparken fødselsdag, og det fejres med, at en af Danmarks allerbedste tryllekunstnere for børn, Jungle Jim, kommer med sit magiske univers. Jungle Jim blev danmarksmester i trylleri for børn i 2014, så publikum, både børn og voksne, kan glæde sig til et forrygende show. I samspil med børnene bliver historier, tricks, jonglering og dyr fra de varme lande blandet til en herlig junglecocktail, der passer til parkens omgivelser med de 2000 eksotiske fugle og andre spændende dyr. Som med alt andet i Fugleparken er dette show gratis og inkluderet i éntrebilletten, og på dagen vanker der en is til alle børnene. Jungle Jim begynder sit show kl. 11.30. Men når det er slut, er der et nyt show kl. 12.30, hvor de store arapapegøjer giver opvisning i fritflyvning ud over marker og skov i den smukke natur. Kl. 14 kan alle være med til at fodre de farvestrålende og livlige bjerglorier. Så der er lagt op til en spændende dag, hvor man med fordel kan tage madkurven og termokanden med. Åbningstiderne er som altid kl. 10-17

This entry was posted on 18/08/2019 at 11:31 by @fugleparken . 35 people liked and 0 people left a comment up to now.

Instant Engagement Rate

9.36 /10Percent of the audience who like or comment the posts


Søndag den 25. august kl. 11.30 holder Fugleparken fødselsdag, og det fejres med, at en af Danmarks allerbedste tryllekunstnere for børn, Jungle Jim, kommer med sit magiske univers. 
Jungle Jim blev danmarksmester i trylleri for børn i 2014, så publikum, både børn og voksne, kan glæde sig til et forrygende show. I samspil med børnene bliver historier, tricks, jonglering og dyr fra de varme lande blandet til en herlig junglecocktail, der passer til parkens omgivelser med de 2000 eksotiske fugle og andre spændende dyr. 
Som med alt andet i Fugleparken er dette show gratis og inkluderet i éntrebilletten, og på dagen vanker der en is til alle børnene. 
Jungle Jim begynder sit show kl. 11.30. Men når det er slut, er der et nyt show kl. 12.30, hvor de store arapapegøjer giver opvisning i fritflyvning ud over marker og skov i den smukke natur. Kl. 14 kan alle være med til at fodre de farvestrålende og livlige bjerglorier. Så der er lagt op til en spændende dag, hvor man med fordel kan tage madkurven og termokanden med.

Åbningstiderne er som altid kl. 10-17

Comments 0

Likes 35