🔴Avui us presentem el cor 🖤 de CENTVRIA TRAIL🔴 . . @jordipadros88 i @j_antunez . . ⚫Aquest parell, son els dissenyadors del circuit, i treballen en la cursa molts dies abans de que es celebri, per a que gaudiu de corriols brutals i nets. Es cuiden de marcar el circuit tant bé com ja sabeu. QUE ENS PREPARARÀN AQUEST ANY...?? de ben segur, que hi hauràn petites novetats en el recorregut, això sí, continuant amb la mateixa essència Senglar de CENTVRIA!!! . . ⚫Segurament els coneixeu, el dia de la cursa, vetllen per a que tothom s'ho passi bé i no hi hagi cap problema. . . ⚫Gràcies a aquests 2 🐗🐗 podeu disfrutar com bésties en les 3 curses que preparen a consciència cada any. . . ⚫Us esperem a la VI CENTURIA TRAIL !! 23-XI-2019 a Sant Pau de Segúries, Girona. www.centuriatrail.com #ilovetrail #ultratrail #centuriatrail #serramalforat #talló #santpaudeseguries #viaromana #talló #puigou #valldelbac #valldecamprodon #puigdot #trail #puigsacreu #capsacosta #colossus38k #serramalforat #notepreu #running #trailrunner #trailrunninglife #carrera #tardor #respect #runners #runnersworld #viulavalldecamprodon @viulavalldecamprodon #strata #ferreus #colossus

This entry was posted on 10/08/2019 at 16:40 by @centuriatrail . 30 tags, such as #ilovetrail, #ultratrail, #centuriatrail, #serramalforat and #tall where used on post, 83 people liked and 1 people left a comment up to now.

Instant Engagement Rate

6.01 /10Percent of the audience who like or comment the posts


🔴Avui us presentem el cor 🖤 de CENTVRIA TRAIL🔴
.
.
@jordipadros88 i @j_antunez
.
. ⚫Aquest parell, son els dissenyadors del circuit, i treballen en la cursa molts dies abans de que es celebri, per a que gaudiu de corriols brutals i nets. Es cuiden de marcar el circuit tant bé com ja sabeu.
QUE ENS PREPARARÀN AQUEST ANY...?? de ben segur, que hi hauràn petites novetats en el recorregut, això sí, continuant amb la mateixa essència Senglar de CENTVRIA!!! .
. ⚫Segurament els coneixeu, el dia de la cursa, vetllen per a que tothom s'ho passi bé i no hi hagi cap problema.
.
.
⚫Gràcies a aquests 2 🐗🐗 podeu disfrutar com bésties en les 3 curses que preparen a consciència cada any. .
.
⚫Us esperem a la VI CENTURIA TRAIL !! 23-XI-2019 a
Sant Pau de Segúries, Girona.  www.centuriatrail.com #ilovetrail #ultratrail #centuriatrail #serramalforat #talló #santpaudeseguries #viaromana #talló #puigou #valldelbac #valldecamprodon #puigdot #trail #puigsacreu #capsacosta #colossus38k #serramalforat #notepreu #running #trailrunner #trailrunninglife #carrera #tardor #respect #runners #runnersworld #viulavalldecamprodon @viulavalldecamprodon #strata #ferreus #colossus

Comments 1

Likes 83