Haii yanie nak share sikit ni.. Hari tu ade laaa someone ni dia sesaje buat investigation ke atas Foundation² yg ade kat Malaysia ni 😁 Tujuan nye nak tengokk mana yg lebih baik & nak bagi kesedaran sikit kat uolss.. Jomm tengok sikittt hasil dari eksperimen ke atas berpuluh² jenis foundation dannn termasuk Faoundation Mary Kay😍😍 Terbukti kann Foundation Mary Kay memang tak berminyak tau uolss.. Tetambah ade promo pulakk bulan ni 25% Diskaun 🔥🔥 Mehh lerr grabb 1 😘😘 Murah jerrr & setiap pembelian akan dapat 👇🏻 🎀Free Samples 🎁Free Gifts 📦Free Postage ❣️90 days customer satisfaction -Yanie- 📱 www.wasap.my/60125466717 💼 Mary Kay Beauty Consultant #marykaytop5 #marykayglobal #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaytaiping #marykayipoh #marykayseluruhperak #marykaylovers #skincareelok #makeupbest #lipsticks #eyeliner #cleanser #moisturizer #mascara #oilfreemakeupremover #lipmattemurah #promotion #mask #masker #timewise #melacep #teknologykorea #beautiful #lipmask #lipbalm #lipgloss #botanicalproduct #testimonimarykay

This entry was posted on 12/01/2019 at 01:28 by @yanieismail_mk . 30 tags, such as #marykaytop5, #marykayglobal, #marykay, #marykaymalaysia and #marykayperak where used on post, 7 people liked and 0 people left a comment up to now.

Instant Engagement Rate

0.29 /10Percent of the audience who like or comment the posts


Haii yanie nak share sikit ni..
Hari tu ade laaa someone ni dia sesaje buat investigation ke atas Foundation² yg ade kat Malaysia ni 😁

Tujuan nye nak tengokk mana yg lebih baik & nak bagi kesedaran sikit kat uolss..
Jomm tengok sikittt hasil dari eksperimen ke atas berpuluh² jenis foundation dannn termasuk Faoundation Mary Kay😍😍 Terbukti kann Foundation Mary Kay memang tak berminyak tau uolss..
Tetambah ade promo pulakk bulan ni 25% Diskaun 🔥🔥
Mehh lerr grabb 1 😘😘 Murah jerrr & setiap pembelian akan dapat 👇🏻
🎀Free Samples
🎁Free Gifts
📦Free Postage
❣️90 days customer satisfaction -Yanie-
📱 www.wasap.my/60125466717 💼 Mary Kay Beauty Consultant 
#marykaytop5 #marykayglobal #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykaytaiping #marykayipoh #marykayseluruhperak #marykaylovers #skincareelok #makeupbest #lipsticks #eyeliner #cleanser #moisturizer #mascara #oilfreemakeupremover #lipmattemurah #promotion #mask #masker #timewise #melacep #teknologykorea #beautiful #lipmask #lipbalm #lipgloss #botanicalproduct #testimonimarykay

Comments 0